کد مطلب:  21 تاریخ انتشار:  1400/8/24 12:26:17
اخبار » آرشیو
مدیر امور برق همدان یک خبر داد
کشف و جمع آوری 50 مورد برق غیر مجاز در همدان

به گزارش روابط عمومی امور برق همدان یک، ذبیح اله عواطف فاضلی اظهار داشت: این امور در ماه‌های اخیر اقداماتی از جمله تبدیل شبکه فشار ضعیف به طول 600 متر برای جلوگیری از سرقت شبکه و کاهش تلفات را داشته و همچنین به منظور تامین برق مطمئن و پایدار تعدیل بار شبکه و مشترکین را در چند مرتبه به انجام رسانیده است.

وی با بیان اینکه از دیگر فعالیت‌ها جابجایی پایه‌های وسط معبر و ایمن‌سازی شبکه به تعداد 15 اصله بوده است، افزود: رفع ضعف ولتاژ 5 مشترک خانگی، اجرای 8 مانور به منظور استاندارسازی ولتاژ و تحویل برق مطمئن به مشترکین و سرویس و نظافت سالیانه پست‌های توزیع طی دوره پاییزه از دیگر اقدامات در مهر و آبان ماه سال جاری است.

مدیر امور برق همدان یک عنوان کرد: تعمیرات ساختمانی پست‌های توزیع زمینی و ایمن‌سازی پست‌ها، تعمیرات شبکه فشار ضعیف زمینی و روشنایی معابر اصلی و شاخه زنی و هرس درختان برای جلوگیری از قطع برق نیز از جمله فعالیت‌های این امور بوده است.

وی بیان کرد: رفع پنج اصله کجی پایه، کشف و جمع‌آوری 50 مورد برق‌های غیر مجاز و 16 دستگاه ماینر و 23 مورد اصلاح کابل سرویس از دیگر برنامه‌های اجرایی این امور از ابتدای فصل پاییز است.

فاضلی در پایان با اشاره به همکاری و تعامل این امور با سایر ارگان‌های شهری ابراز داشت: این امر موجب خدمات‌رسانی مطلوب‌تر و انسجام و مدیریت لازم و کارآمد در زمان وقوع هر گونه بحران است.