کد مطلب:  53 تاریخ انتشار:  1400/12/18 10:44:04
اخبار » آرشیو
مدیر امور برق همدان یک خبر داد
جمع‌آوری 148 مورد برق غیرمجاز در حوزه امور برق همدان یک

به گزارش روابط عمومی امور برق همدان یک، ذبیح اله عواطف فاضلی اظهار کرد: بهره‌برداری امور برق همدان یک در راستای تامین انرژی و برق پایدار در فصل زمستان، توسعه فرهنگ استفاده بهینه از انرژی برق و بر اساس دستورالعمل‌های تبیین شده با پایش بار مراکز تجاری و اداری، تعدیل روشنایی معابر، شناسایی و جمع‌آوری برق‌های غیر مجاز و برخورد با تولیدکنندگان رمزارز و همچنین انجام تعمیرات دوره‌ای شبکه با برنامه‌ریزی مناسب اقدامات موثری انجام داده  است.

وی افزود: در تحقق اهداف یاد شده استفاده مناسب از نیروی انسانی و تجهیزات موجود قابل توجه است که این امر هماهنگی و نظم در کارها، شناسایی اشکالات شبکه، اولویت‌بندی آن و امکان تخصیص موثر زمان و منابع شرکت را برای اقدامات دارای اولویت به همراه دارد.

مدیر امور برق همدان یک ادامه داد: از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه تبدیل شبکه فشار ضعیف به میزان 300 متر، تعدیل بار شبکه و مشترکین به منظور تامین برق مطمئن و پایدار به تعداد 40 مورد، رفع ضعف ولتاژ مشترکین خانگی به تعداد 21 مورد، جابجایی جعبه انشعاب 3 دستگاه، اجرای مانور به منظور استاندارسازی ولتاژ و تحویل برق مطمئن به مشترکین 6 مورد و سرویس و نظافت سالیانه پست‌های توزیع متناسب با فصل زمستان بوده است.

وی تعمیرات درب پست و تعویض قفل 40 عدد، تعمیرات شبکه فشار ضعیف زمینی، سرویس بلوارها و معابر اصلی و فرعی و تعمیرات اساسی روشنایی معابر محدوده اموریک همدان، شاخه زنی و هرس درختان برای جلوگیری از قطع برق، رفع کجی 20 اصله پایه، جمع‌آوری 148 مورد برق‌های غیرمجاز، مانور در راستای شناسایی و جمع‌آوری ماینر 6 مورد، اصلاح کابل سرویس 20 مورد، همکاری و تعامل با سایر ارگان‌های شهری در خدمات‌رسانی مطلوب‌تر را از دیگر فعالیت‌های حوزه بهره‌برداری برشمرد.

عواطف فاضلی عنوان کرد: همچنین با توجه به تقارن این فصل با سالروز انقلاب شکوهمند ایران، این اداره علاوه بر آماده‌باش کامل تمهیدات لازم در راستای برپایی هرچه باشکوه‌تر این ایام ا... را اتخاذ کرده و با استقرار اکیپ‌های عملیاتی در مراسم‌های مختلف همکاری لازم را داشته است.