کد مطلب:  6 تاریخ انتشار:  1400/4/15 08:17:52
اخبار » شهرستان همدان (امور 1 برق همدان)
آماده باش کامل کارکنان و مدیریت امور برق همدان یک برای انتخابات بدون خاموشی درانتخابات خرداد ماه 1400

به گزارش دفتر روابط عمومی امور برق همدان یک - مهندس فاضل مدیریت این امور با بیان اینکه اکیپ های مختلف عملیاتی از ابتدایی ترین روز انتخابات به صورت آماده باش و فعال به محل های مورد نظر اغزام و مستقر شدند تا بتوانند برق پایدارو مطمئن برای شهروندان حوزه کاری خود و حوزه های اخذ رای در زمان رای گیری ایجاد نمایند.

فاضل در ادامه خبر داد و گفت:  در این آماده باش یک روزه ، 8اکیپ عملیاتی در امور یک 5 اکیپ عملیاتی در شهر قهاوند و 3 اکیپ عملیاتی در شهر مریانج و 7اکیپ عملیاتی در اداره خدمات فنی که جمعا 72 نفر از همکاران به صورت مستقیم و تعدادی از همکاران جهت بازدید و سرکشی به این اکیپها مشغول خدمت رسانی و تامین برق پایدار به مشترکین بودند و برای مقابله با خاموشی احتمالی در حوزه های انتخاباتی در محل های تعیین شده تا ساعت پایانی این حماسه بزرگ در محل حضور داشتند .

فاضل در پایان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد انتخابات و شرکت عمومی و همگانی مردم در این امر سرنوشت سازازهمکاران محترم درخواست نمود علاوه بر تامین برق پایدار حوزه های انتخابایه درشهرستان همدان ونیز همزمان با انجام وظایف خود در صنعت برق و تامین برق مطمئنه برای شهروندان در این امر مهم نیز به صورت جهادی مشارکت بالایی داشته باشند .