کد مطلب:  8 تاریخ انتشار:  1400/5/24 09:09:40
اخبار » شهرستان همدان (امور 1 برق همدان)
در امور برق همدان یک به وقوع پیوست

به گزارش روابط عمومی امور برق همدان یک – فاضلی مدیر این اموردر خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه خود اعلام کرد : در بخش اداره بهره برداری  امور برق همدان یک ،  - تعداد36 دستگاه جمع آوری ماینرتولیدکننده رمزارز ، تعدادچراع تعدیل شده 580عدد ، اجرای تعمیرات ضروری وبرنامه ریزی شده درجهت ارائه خدمات مطلوب تر ، بازدید ازادارات به تعداد402مورد به مظورکاهش مصرف وصدوراخطاربه تعداد146مورد ، اجرای مانورهای سراسری همزمان باسراسرکشور ، خدمات غیرحضوری به تعداد141 ، مقایسه انرژی توزیع نشده با ماه خردادسال گذشته درشاخه اقدامات بی برنامه کاهش 56درصدی داشته کی می توان نام برد و در بخش اداره طرح و توسعه نیز : در خصوص تامین برق زمینهای دادگستری اقدام به نصب 62 اصله پایه فشار ضعیف نموده است - تامین روشنایی بلوار جدید مسعودیه با نصب 22 اصله پایه فلزی تلسکوپی - برقرسانی به متقاضیان متفرقه جدید با نصب 70 اصله پایه فشار ضعیف و 1000 متر کابل خودنگهدار در سطح شهر - برقرسانی به متقاضیان متفرقه چاه های آب کشاورزی، باغات و مشترکین صنعتی و ...با احداث 4 کیلومتر خط فشار متوسط هوایی و نصب 13 دستگاه پست هوایی - برقراری انشعابات جدید با نصب 890 مورد دستگاه لوازم اندازه گیری به همراه کابل سرویس و متعلقات - اصلاح انشعابات با تعویض150دستگاه لوازم اندازه گیری به همراه کابل سرویس و متعلقات - افزایش قدرت مانور شبکه با نصب 3 دستگاه فالت دتکتور از اهم اقدامات این اداره می باشد .

فاضل در بخش امور مشترکین نیز گفت : در قسمت خدمات غیر حضوری 10339 مورد ثبت شده است و در بخش فروش انشعاب 615 مورد در قسمت وصول 210.89 مورد و درصد تلفات 19.46 بانجام رسیده است .

ایشان نیز در بخش پایانی به اقدامات برق های مریانج و قهاوند نیز اشاره کرد و اعلام کرد که در برق مربانج در قسمت بهره برداری سرویس روشنایی معابر روستای برفجین -سرویس روشنایی معابر روستای سولان - سرویس روشنایی معابر روستای موئیجین-سرویس روشنایی معابر روستای مهدی آباد-سرویس روشنایی معابر روستای یکن آباد -سرویس روشنایی معابر بلوار ارتش -سرویس روشنایی معابر مریانج وشهرک الوند - تعدیل {یک در میان}روشنایی معابر شهرک الوند-جاده کرمانشاه-بلوار شهیدان عباسی مریانج وروستاها -نصب ترانس امامزاده محسن و برقدار کردن کلیه مشترکین باغی و روشنایی معابر-اصلاح شبکه های هوایی شهرک الوند و مریانج 12 اسپان -رفع اتصالات سست شبکه هوایی 34 مورد - کابل کشی سرقتی 2 فاصله –اصلاح اتصالات سست 25 مورد - رگلاژ شبکه سیمی 5 اسپان -رگلاژ کابل خودنگهدار6 اسپان-سرویس روشنایی معابر شهرک الوند 21مورد -سرویس روشنایی معابر شهر مریانج 25 مورد -سرویس روشنایی معابر یکن آباد 13 مورد -سرویس روشنایی معابر مهدی آباد 6 مورد  -رفع کجی پایه موئیجین 2 مورد -تعویض پایه خسارتی برفجین 1 مورد بوده و در بخش اقدامات مشترکین نیز : نصب کنتور تکفاز و سه فاز 110 مورد که شامل فروش تکفاز 102  مورد- فروش سه فاز 10مورد بوده و تغییر نام 21 مورد و تغییر ردیف و روزکار 133 مورد وتغییر شماره تلفن 286 مورد –جابجایی داخلی کنتور 9 مورد- افزایش آمپر9مورد-تغییرو اصلاح  شماره بدنه کنتور 7مورد- تبدیل اشتراک موقت به دائم 4 مورد – ارائه تسویه حساب برق مصرفی 23 مورد و کشف و شناسایی برق غیر مجاز 2 مورد را می توان نام برد و در بخش طرح و توسعه نیز : توسعه متقاضیان جدید شهری شامل خیابان گلزار شهرک الوند 2 فاصله و کوچه شاهد مریانج 1 فاصله - احداث روشنایی بین روستاهای توئیجین تا موئیجین شامل نصب پایه روشنائی 4 اصله –نصب پایه چراغ 3 اصله – نصب چراغ led  4 دستگاه – کابل کشی 200 متر -  احداث شبکه هوایی 20 کیلووات کد 47 زمینی200 متر و335 متر خط هوایی - احداث ترانس هوایی کد47   5 مورد - احداث شبکه فشار ضعیف 950 متر - اصلاح تابلو کنتور تجمیعی 2 مورد بانجام رسیده است . و در برق قهاوند نیز اقداماتی همچون : در بخش بهره برداری : اتمام جابه جایی شبکه 20kv مربوط به شبکه یکله توسط برق قهاوند و اکیپ خدمات فنی - اتمام جابه جایی شبکه 20kv مربوط به شبکه دشته و عبدالرحیم توسط برق قهاوند و اکیپ خدمات فنی - احداث شبکه و فیدر در روستای احمد آباد تپه جهت رفع ضعف ولتاژ - دریافت غیر مجازهای کشاورزی 11 فقره و همکاری در پاسخگویی بار و کمبود نیرو و در بخش مشترکین : درصد وصول 190 مورد – تغییر نامه 13 مورد – انشعاب جدید برق 39 مورد – اصلاح اطلاعات 191 مورد - تسویه حساب غیر حضوری 51 مورد – خود اظهاری 1 مورد و وجصل مجدد 4 مورد صورت پذیرفته است .