شرکت توزیع نیروی برق استان همدان
اخبار » ستاد
مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان خبر داد
تجهیز 7 نقطه شبکه برق شهرستان رزن به کلید کنترل از راه دور
مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان از تجهیز هفت نقطه شبکه برق شهرستان رزن به کلید کنترل از راه دور(RTU) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در دیدار با فرماندار شهرستان رزن از تجهیز هفت نقطه شبکه برق شهرستان رزن به کلید کنترل از راه دور(RTU) خبر داد و اظهار کرد: تجهیز شبکه برق به RTU به منظور قطع و وصل خطوط برق، بدون نیاز به حضور گروه اتفاقات و فوریت‌های برق در محل بوده و این امر سبب کاهش مدت زمان خاموشی‌های بی برنامه در مواقع بروز نقص در شبکه می‌شود که در نتیجه افزایش رضایت مندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مقاوم سازی شبکه برق از اولویت های امسال شرکت برق استان همدان خواهد بود، افزود: در سال گذشته بیش از ۵۰۰ پایه برای مقاوم سازی شبکه های برق معیوب سطح استان مورد استفاده قرار گرفته که از این‌ تعداد حدود ۳۰ پایه به شبکه برق شهرستان رزن اختصاص یافته است.

سهرابی‌بیدار با اشاره به اینکه توزیع برق مطمئن و پایدار برای مشترکان از اهداف و اولویت های شرکت برق به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: چهار محور اساسی برای شرکت برق استان برای داشتن توزیع برق پایدار تعریف کرده ایم که تمرکز بر هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان برق، بهره وری و مشتری مداری و ارتباط دوسویه و مستمر با مشترکان این چهار محور تعریف شده برای شرکت توزیع برق استان است.

وی بستر اصلی مشتری مداری و ارتباط دوسویه و مستمر با مشترکان برق را اپلیکیشن برق من و سامانه ۱۲۱ دانست و خاطرنشان کرد: مشکلات برق بخش سردرود و نیز رزن را با اقداماتی در شبکه مرتفع خواهیم کردیم.

* تبدیل 18 کیلومتر شبکه مسی به کابل خودنگهدار در 24 روستای رزن

مدیرتوزیع برق رزن نیز در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد مدیریت توزیع برق شهرستان اظهار کرد: احداث 7.3 کیلومترشبکه فشار متوسط و نصب 138 اصله پایه برای دومداره کردن فیدر قایش از جمله اقدامات اجرایی است.

عباس صفایی با اشاره به تبدیل 5 کیلومتر شبکه فرسوده مسی به کابل خودنگهدار در شهر دمق و رزن گفت: تبدیل 18 کیلومتر شبکه فرسوده مسی به کابل خودنگهدار در 24 روستای شهرستان، توسعه شبکه شهری و روستایی برای برق‌رسانی به متقاضیان جدید، جابه جایی شبکه فشار متوسط با احداث 400 متر و نصب 7 اصله پایه جدید و نیرورسانی به 37 پروژه خصوصی شامل چاه آب، گلخانه و... با احداث 12.5 کیلومتر شبکه فشارمتوسط و نصب 37 دستگاه ترانس از دیگر اقدامات بود.

وی ادامه داد: احداث چهار پست عمومی جدید، افزایش قدرت 9 دستگاه ترانس عمومی، احداث 150 اصله پایه بتنی و 4.7 کیلومتر شبکه خودنگهدار برای برقرسانی به 80 متقاضی جدید در 50 روستا و نصب 300 پایه چراغ روشنایی نیز از اقدامات اجرایی در روستاها بوده است.

مدیرتوزیع برق رزن با اشاره به احداث 40 اصله پایه بتنی و 1.5 کیلومتر شبکه خودنگهدار برای برق رسانی به 20مشترک شهری در شهر رزن و دمق تصریح کرد: این اقدامات با اعتباری بالغ بر 272 میلیارد ریال طی سال گذشته انجام شد.

علی‌اصغر غفاری‌آثار فرماندار شهرستان رزن نیز در ادامه با اشاره به الحاق ساخت و سازهای خارج از محدوده مربوط به سال ۸۱ به محدوده روستاها اظهار کرد: برای تسریع در حل مشکل برق این واحدها در حال حاضر پیگیر بحث برق این واحدها هستیم که در این رابطه بنیاد مسکن نامه لازم را مبنی بر اینکه این واحدها مشکلی ندارند، به آنها ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/